You are currently viewing Winni gotowania. Warsztaty
Winni gotowania. Warsztaty
  • Post category:Aktualności

Jak przygotować tradycyjny grzaniec na białym winie? Jakich
użyć przypraw? Co zrobić, żeby alkohol nie wyparował?

Sos na bazie jakiego wina najbardziej nadaje się do
dziczyzny? Jak smakuje „niebieska ryba”? Jakie mięso komponuje się z jakim
winem?

Trzygodzinne warsztaty “Winni gotowania” otworzy Was na nowe smaki
kuchni regionalnej i staropolskiej.
Dowiecie się, jak ugotować coś niezwykłego z codziennych produktów. Nie musicie
być mistrzami kuchni. Wystarczy, że macie chęć nauczenia się czegoś nowego.
Te niezwykłe warsztaty to kameralna impreza w przyjaznej atmosferze przy lampce
wina Adoria. Poprowadzi je znakomity szef kuchni Leonard Marynowski (jeden z
konsultantów Magdy Gessler), który zdradzi swoje wybrane przepisy i olśni Was
pomysłami i wiedzą na temat wina i polskich potraw.

Warsztaty przeznaczone tylko dla osób dorosłych (18+).

Koszt: 200 zł od osoby

W cenę warsztatów wlicza się:
– degustacja samodzielnie przygotowanego grzańca z białego wina
– degustacja przygotowywanych potraw
– degustacja win Adoria
– wydrukowane przepisy przyrządzanych potraw
– po warsztatach każdy uczestnik otrzyma link do zdjęć z eventu
– relaksująca atmosfera i nowe znajomości 😊

KUP BILET NA WYDARZENIE